sex djevojke sisate

Lijepe sex djevojke savjetuju – kada promijeniti seks položaj?

Sjajan seks dolazi s prekidima i promjenama položaja, to kažu sve iskusne sex djevojke. Mijenjanje položaja ipak je umjetnost jer se ne događa nasumično. U ovom članku pokazat ćemo vam kada promijeniti položaje pri seksu, a da pritom zadržite erotičnu atmosferu.

1. Nakon stanke – savjetuju sex djevojke.

Najbolje vrijeme za promjenu položaja u seksu je nakon stanke. Zamislite kako će biti čudno nastaviti seks tamo gdje ste stali, u istom položaju. Zbog toga će seks djelovati mehanički. Kao da si proračunao svaki potez. Seks ne bi trebao biti mehanički. Trebao bi biti fluidan i aerodinamičan. Vratite se s odmora sa osjećajem da je nešto novo.

2. Promijenite kada se krećete.sex djevojke kupatilo

Mnogo puta, pogotovo kada imate zanimljiviju i zabavniju vrstu seksa, morat ćete se seliti iz jednog dijela kuće u drugi. Recimo da imate intenzivnu sesiju ljubljenja na sofi u dnevnoj sobi i čak počnete isprobavati misionarski položaj. Zatim oboje odlučite otići u spavaću sobu. Ponovno započeti u misionarskom položaju neće biti loše. Ali najbolje će biti ako promijenite pozu, tako kažu iskusne sex djevojke.

Ista je stvar ako se selite u kupaonicu ili odatle. Sex djevojka nam kaže: “Promjena položaja trebala bi dodati poseban okus daljnjem seksu. Trebalo bi stvarati osjećaj kao da seks počinje ispočetka ili kao da ste upravo dobili novi poticaj. Tako bi trebalo funkcionirati.” Da, stvarno bi tako trebalo funkcionirati. To ga čini ljepšim i boljim.

3. Kad vam je oboje dosadno – promijenite, kažu sex djevojke.

Kad seks postane nešto poput posla, može biti vrlo dosadno. Tada na scenu dolaze promjene u sex položajima. To je važno da bi stvari bile začinjenije. Začinite seks tako što ćete stvari učiniti puno intenzivnijima. Odaberite položaj za seks u kojem se osjećate opušteno i činite seks ugodnijim. Najbolje je da ne idete naglo u svoje promjene.

Na primjer, ako ste u doggy-ju, promjena u misionarski u samo nekoliko udaha nije idealna. Ako želite promijeniti položaje, prvo prijeđite na varijante vašeg trenutnog položaja, a zatim u nešto dalje od toga. Na primjer, ako ste na boku, lako promijenite u misionarski. Ove jednostavne promjene čine da seks djeluje fluidnije.

4. Kada si pokušavate kupiti više vremena.

Trebali biste promijeniti položaje kada si pokušavate kupiti još malo vremena. Istina je – mijenjanje položaja može spriječiti da prebrzo svršite. Sve sex djevojke su se složile da im je pauza njezinih partnera, a zatim promjena položaja, mogla kupiti dodatne dvije minute u prosjeku.sex djevojke drkica

“Kad se moj dečko nađe na rubu svršavanja, jednostavno znam da je vrijeme da promijenimo pozu u seksu. To mu daje još vremena. Ne mogu to objasniti. Ali to nam kupuje vrijeme.” Naša je teorija da izvlačenje i mijenjanje položaja neposredno prije svršavanja može povećati prag zadovoljstva. Tako da ga morate ponovno doseći da biste postigli ejakulaciju. Gotovo na isti način, masturbacija prije seksualnog odnosa može povećati taj prag.

5. Promjena kad osjetite bol u mišićima – sex djevojke znaju zašto!

Postoje trenuci kada neki položaji u seksu uzrokuju bol u mišićima. Poseban krivac je misionarski položaj. Da misionarski ima jednu lošu stranu – bol u ramenima kada ste tamo dugo vremena. U prosjeku, boravak u misionaru dulje od sedam minuta može izazvati bolove u mišićima. Ovo je normalna pojava.

Naprezanje koje se stavlja na te mišiće da bi vas držali može ih umoriti. Kad osjetite i najmanju bol, vrijeme je da promijenite položaj. I treba biti pametan u vezi toga. Ne biste se trebali mijenjati u položaj koji dodatno opterećuje mišićnu skupinu koja vas boli. Ako ste bili u misionarki, promjena u položaj kaubojke može poslužiti. Olakšat će vam posao.

Djevojke

  • Ridjokosa otmjena damaRidjokosa otmjena dama Kod mene postoji spoj erotike i elegancije. Pokusaj mi se oduprijeti, ali neces uspjeti. Punija ridjokosa dama naglasenih oblina i zenstvenih atributa. Puljanka, dama u pedesetima koja jos […]
  • Sretna sam nasmijana i DivnaSretna sam nasmijana i Divna Znate kako kažu – i odrasli su djeca, samo su im igračke malo drugačije. Ja sam odrasla žena, ali sam još uvijek dijete u duši. Volim kad sam blesava, kad pričam gluposti i koristim se […]
  • Zorja – cure za sexZorja – cure za sex Potrošila sam previše vremena i godina na pogrešne stvari. Odluke koje sam donosila bile su besmislene. Kakva crna ljubav? Jedina stvar koja me može u potpunosti zadovoljiti je divlja noć […]
  • Ja sam tvoja dobra VilaJa sam tvoja dobra Vila Mnogi me vide kao arogantnu i umišljenu. Zašto? Ne znam. Istina je da volim markirane i trendi stvari. Istina je da snimim 10 selfija kad se probudim. Da, istina je da volim sebe. Ali je […]
  • Suncica – ona trazi njegaSuncica – ona trazi njega Bok. Bit cu vrlo kratka jer nitko ne voli duge oglase. Zelja mi je upoznati nekoga tko stoji iza svojih rijeci. Ako ste posteni i dobri – dokazite. Ako si savrsen u krevetu - vodi ljubav […]
Please complete the required fields.
Don`t copy text!