starija gospodja trazi mladjeg muskarca baka

Zasto starija gospodja trazi mladjeg muskarca?

Danas trazimo odgovori na pitanje – zasto starija gospodja trazi mladjeg muskarca? Kad je stariji muskarac u intimnoj vezi s mladjom zenom, rijetko kad trepnemo okom. To je struktura odnosa koju smo navikli vidjeti u nasoj kulturi. George i Amal Clooney, Harrison Ford i Calista Flockhart, Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones — popis se nastavlja u nedogled. No, mnogo smo manje navikli na veze u kojima je zena osjetno starija od muskarca.

Kad vidimo te odnose, skloni smo misliti o njoj kao o objektu njegove seksualne fantazije. Sjetite se starija gospodja trazi mladjeg muskarca siseStiflerove mame u Americkoj piti gdje je i nastala fraza MILF. Starije gospodje su takodjer ponekad fetisizirane (kategorija “MILF” u pornografiji, na primjer). Ali nova studija dovodi u pitanje ono sto mozda mislimo da znamo o milfarama. Pitali su zene koje izlaze s mladjim muskarcima o njihovim iskustvima i motivima.

Vatrena starija gospodja trazi mladjeg muskrca – rezultati.

Istrazivanje sugerira da izlazak s mladjim muskarcima omogucuje zenama da sruse neke drustvene norme i prepreke. One koje bi inace mogle biti prisutne tijekom heteroseksualnih seksualnih interakcija. Takodjer su zene prijavile visoku razinu seksualnog uzitka i zadovoljstva unutar tih intimnih partnerstava.

Studija je intervjuirala 55 zena u dobi od 40 do 60 godina koje su izjavile da su imale veze s mladjim muskarcima. Kako bi bile prihvatljive za ovo istrazivanje, zene su morale biti u vezi s muskarcem koji je od nje mladji najmanje 10 godina. Nije postojao kriterij vezan uz duljinu veze. U tom smislu, zene su izvijestile o svom iskustvu spojeva, ali i neobaveznog spavanja s partnerima.

1. Seksualna izdrzljivost mladjih muskaraca.

Tijekom intervjua, zene su izjavile da su ih seksualno privlacili mladji jer su vjerovale da oni imaju vise ponuditi u seksualnom smislu. Konkretno, zene su navele da u usporedbi s muskarcima njihove dobi, smatraju da mladji muskarci imaju veci seksualni nagon. Da mogu dulje izdrzati tijekom seksa (ili biti fizicki spremni za ponovni seks ranije) i imaju pouzdanije erekcije.

S obzirom da su mnoge zene u ovoj studiji opisale da imaju prilicno visoku razinu seksualne zelje, to su vidjele kao vrlo pozitivan aspekt. Kao sto je jedna zena rekla: “Imam veliki seksualni apetit, vrlo velik. Mozda bih htjela da se seksam osam puta na dan, znate. Dakle, s muskarcem u 40-ima, to ce mu biti zabavno prvog tjedna. Ali Mogu vam reci da mu nakon drugog tjedna to vise nije zanimljivo.”

2. Lakse pokazuje svoju seskualnost – zato starija gospodja trazi mladjeg muskarca.

U tradicionalnim heteroseksualnim partnerstvima od muskarca se ocekuje da bude seksualno iskusniji, dok je zena tipicno pasivnija. Medjutim, zene u ovoj studiji smatrale su da im to sto su starije od muskog partnera omogucuje prigrliti njihovu seksualnu asertivnost. Mnoge su zene smatrale da mladji muskarci mastaju o starijim, seksualno nametljivim i iskusnim zenama. Rekle su da su njihovi mladji muski partneri cesto cijenili njihovu aktivniju ulogu.

zene su takodjer opisale kako se osjecaju manje zaokupljeni krutim standardima ljepote koji su ranije bili restriktivni u njihovim zivotima. Neke su zene opisale da se sada osjecaju ugodnije sa svojim tijelom nego sto su mozda bile kad su bile mladje. Kao sto je jedna sudionica rekla: “Starije zene, znate, sigurnije smo u sebe. I uci cemo u sobu u donjem rublju, imamo li celulit ili ne, znate? A mladja zena bi bila kao, ‘O moj Boze, ne mogu ovo nositi pred njim!'”

3. Veca vaznost vlastitom seksualnom uzitku.starija gospodja trazi mladjeg muskarca plava

Zene u ovoj studiji cesto su opisivale vaznost davanja prioriteta vlastitom zadovoljstvu tijekom seksa. Prema njihovom iskustvu, mladji partneri su motiviraniji pruziti uzitak i zadovoljiti njih prije nego sami sebe. Kao sto je prethodno navedeno, zene su opisale kako vjeruju da mladji muskarci imaju visu razinu seksualne izdrzljivosti, seksualne otvorenosti. Sposobnost da imaju i odrzavaju erekciju za dulje i ugodnije seksualne susrete. Zbog toga su zene smatrale da mogu dozivjeti vise zadovoljenja svojih seksualnih potreba.

Starije zene su takodjer ukazale da su muskarci njihove dobi mogli biti vise zaokupljeni vlastitim seksualnim uzitkom nego pruzanjem istih. U tom smislu, zene u ovoj studiji navele su kako vjeruju da su mladji muskarci motiviraniji da ugode. „Mladji muskarci se malo vise trude – zele vas impresionirati svojim vjestinama, zadovoljiti velikom zeljom. Imam osjecaj da se trude vise od starijih muskaraca.”

Zakljucak – starija gospoda trazi mladjeg muskarca.

Zene koje izlaze s mladjim muskarcima protive se tradicionalnim seksualnim scenarijima. Nalazi iz ove studije sugeriraju da bi zene mogle biti ugodnije u isticanju svojih seksualnih potreba. Mogle bi dozivjeti povecanu razinu seksualnog uzitka sa mladjim muskarcem.
Da bi kontaktirali djevojku neophodno je da uradite sljedece:

Registrirajte se Pošaljite CHAT1 Vaš nadimak i kratak opis na 888999

A zatim: Ukucajte TEKST PORUKE i to pošaljite na 888999

Cijena jedne poruke je 3,72 kn/sms – 0,49 EUR/sms (PDV je uključen u cijenu)Osobni oglasi kontakti perosnalni seksi

 

Hot Oglasnik

Djevojke

  • Transrodna ljepoticaTransrodna ljepotica Uvijek pazim na to kako izgledam i kako se ponašam. Gradim ugled u svom primorskom gradu i sigurna sam da će svi uskoro čuti za mene. Imam velike planove i ciljeve. Ali iza svake uspješne […]
  • Bucmasta i sretna u svom tijeluBucmasta i sretna u svom tijelu Rođena Zagrepčanka, velika sam žena, ali to me ne sprječava da budem lijepa, sretna i zadovoljna. Probala sam razne dijete i tada sam shvatila da sam zadovoljna svojim izgledom i da nema […]
  • Lidija – žena koja zna što hoćeLidija – žena koja zna što hoće Imam više od pedeset godina, ali se ne vidi prsten na mojoj ruci. Nisam u braku i ne planiram se udati. Moje je tijelo predugo čekalo da bude iskorišteno. Zračim seksipilom i koristim […]
  • Ova guza može biti tvojaOva guza može biti tvoja Usamljena Riječanka s lijepom guzom traži zločestog dečka starijeg od 30 godina za dopisivanje i upoznavanje. Seks mi nije jedina stvar na umu... ali imam veliki libido. Zar ćeš me […]
  • Tražim dečka u slobodno vrijemeTražim dečka u slobodno vrijeme Moje ime je Gabrijela, ja sam zabavna djevojka koja uživa u dobrom društvu i slatkim dečkima. Moj tip muškarca mora biti duhovit, zanimljiv, pametan i sladak 😀 Kad god imam vremena ja sam […]
Please complete the required fields.
Don`t copy text!